it was only just a dream


i keep on going, got nothing to lose.

damn, who´s a sexy bitch?

dag1. en bild på dig själv och 6 intressant fakta om dig.

1. Jag kan inte rapa. okej, jag vet att det stod att det skulle vara 5 intressanta saker, men alltså helt seriöst. jag kan inte rapa, har nog aldrig gjort en "riktig" rap. tragiskt men sant och bara så vi vet, rapar är också det äckligaste jag vet. tycker att det är vidrigt. euww
2. Jag hatar "pinsam tystnad". det finns ingenting bra med att vara tyst, jag får panik om man är med någon första gången och det blir tyst, jag klarar inte av det på riktigt, så om ni är med mig för första gången och det blir tyst så kan jag börja prata om hel konstiga saker, men det är bara för att jag inte klarar av tystnaden.
3. Det är svårt för mig att kunna lita på folk. har tappat förtroendet för dom flesta av mina vänner, Det är två stycken som vet min "största hemlighet". Mår dåligt för att jag har sagt den även om jag vet att den inte kommer komma ut så är jag ändå skit rädd att den ska göra det. Det finns nog två stycken som jag kan lita på heeelt av mina kompisar. Vanessa&Fanny.
4. Jag kan börja hata folk även om dom inte har gjort något mot mig. Tillexempel om någon av mina kompisar bråkar med någon och den andra personen gör min kompis typ ledsen eller sårad kan jag bli galet arg, så var helst inte dum med mina kompisar är ni snälla, orkar inte vara arg;$
5. Jag kan hur lätt som helst bli avundsjuk. hjälpas ligen, jag hatar mig själv för det. det är nog min dåligaste sida, mina vänner har säkert märkt det. Usch, jag vill bara bli av med den här jävla avundsjukan, den tar livet av mig. BLÄ.
6. Jag kan inte spy i toaletter. usch, verkligen blä. Det ända jag kräks i om jag hinner välja så äre en plast hink eller liknande
(JAG VET ATT DE INTE VA NÅ INTRESSANT, MEN LÄS ÄNDÅ:D)

vet ni vad?

jag ska börja med andra "dag inlägg". har hittat en ny sak nu, var roligare saker på osv. Håll utkik efter det vetjja! Just nu är jag med pettersson, vi gör inte såmke, kom just in efter ett lååångt ute äventyr, (skämt)

9. En dag du aldrig glömmer. Varför?

En dag som jag aldrig glömmer.. hmm svårt att komma på men typ när vi var i umeå i somras fan så kul. okej det var en hel helg men k bry. Vi red på islandshästar och var inne i stan.
Vi bodde typ på stranden, vattnet var jätte långgrunt,. ÅÅH JAG SAKNAREE,

dö tråkigt inlägg. ohyes!

samma inlägg som på stanshetaste. förlåt för det(a)

vit tröja med halv långa ärmar, spets hela ryggen. 100kr BikBok (halva priset)
grå "myströja" med sånnadärsaker på armbågarna. 200 kr Gina(ordpris)
Spets tröja, halv lång från H&M. 75 kr (rea)
"oversize tröja" med ränder. 125? JC
Tröja, 100 kr från gina. (halva priset)
Också från gina, 125 kr (halva priset)
köpte också ett par örhängen, ni får bild senare. puss!

you should listen to what your heart have to say


baby

♥you are my heaven on earth
Idag ska jag inte göra någonting alls, kollade just igenom mina bilder, helften är bilder på mig och vendela, haha vi tar inte lite bilder på skolan och bilden ovan är från bildlektionen för några vekcor sedan, den slutade med att halva klassen såg ut så här, snyggt! det var jag och vendela som börja, så det så! Vendela, när har du tid att vara med mig, hör av dig stupie!

inte bara för hans skull utan även för min egen.

imorgon kommer förhoppningsvis bilderna på de lilla jag köpte i umeå idag. Köpte bara fem saker men ja är nöjd faktiskt! HEJS

can somebody tell me whats going on?

nån ful bild som togs för någon dag sedan.
Tror att jag håller på att bli sjuk igen, Tror att mamma ska hämta ut pencilin eller vare nu vet imorgon eller något har varit jäätte förfyld sen oktober och nu har jag feber&grejer. Hoppas jag får bli frisk innan nyår iaf, om planerna blir som planerat kommer nyår att bli heelt awesome.
Nu ska jag strax sova, är så trött osv. Imorgon gör jag ingenting speciellt, ni lär hitta mig framför datan. Hörs imorgon. pussen!

then you realize

En bild från idag på mig och sofia:$, otroligt vackert må jag säga.

IMORGON BLIR DET SHOPPING I UMEÅÅ, har planerat det här i ett halvår, GAH, snacka om att tagga sönder alltså. Kommer bli kul som fan själv.

Nu ska jag och fanny sova så sött.. ahahah orka
men vi ska faktiskt det. Vi ska upp klockan 7.. mitt liv is going under tror jag..

HAAHha fanny är så rolig, hon har hårsnoddar som bor på hennes handled och man får inte andvända dom för att dom inte ska bli uttöjda. älskar dig fanny;* ska sova nu på rikt, hejs!

their is only us when the lights go down


nu är älsklingen på väg. AWWWWWWWWWW

måste ses!


om ni undrar...

love u
Så var det en myt att jag skulle lägga ut bilder på sakerna jag fick, glömde kameran hos madre. Aja, håll utkik, kan komma upp vilken dag som helst, dock inte idag men whatevah. Puss!

i´ll be fine.

är hemma hos pappa nu, ikväll kommer jag inte ha någon bostadsrätt hos vaken mamma eller pappa vi får se hur vi löser de här, höh. Ska iallafall vara med fanny, ska försöka övertala pappa att vi får vara här ikväll, vi kommer säkert hitta på något roligt:)
HAr iallafall just varit hemma hos farmor, vi åt där osv, snart kommer Robin och Lilly förbi, tror Robin är taggad på att spela wii, han har tillåmed köpt ett spel till han och pappa även om det är jag som har självaste wii;et. Om fanny är lite snabb kanske hon också hinner mysa med lilly stumpan. Puss!

RSS 2.0