nu när allt är förändrat

För exakt ett år sen var det ingenting som kunde skilja oss åt. Vet inte vad som hände med oss men det jag vet säkert är att ingenting är som förut och jag saknar dig.

Grattis i efterskott älskling.


forever strong

Far och äter med min syster nu och eftersom jag har längtat efter kina mat och inser nu att allt är stängt är jag jävligt förbannad. then u know
ikväll blire som sagt filippa, vet inte vad vi ska göra, kanske mys med film och chips eller nå. bra blir det hur som helst! Har också fixat biljetter till stadsfesten fredag lördag tack vara alexandra så vi ses väl där;)?
kram

and now that i want you, you are moving on.

Skulle tippa på att det blir hemma kväll ikväll eftersom mina
KÄRA vänner ändrar sig i sista sekunden och stannar hemma istället.
ellerja, filippa blir kanske av.
min kära filippa♥


det är då du når gränsen där du måste ge upp.


why are you so speechless?

hahah min webbläsare stödjer inte kakor säger blogg.se till mig. sånt får mig att skratta.
Har sett så mycket gossipgirl att jag vill spy av att tänka på det men nu ska jag bort hemifrån tills imorgon så då blire inge gg förens jag kommer hem, ska sluta skriva och fortsätta vara social med min söta vän nu på msn. Puss readers.


oui, madamm sofia tu habite uuu?
j´e voudrai de lait!

jag gick hem igen för jag har inte glömt, inte glömt vad du gjort.

Helvetes vad jag måste bättra mig på att uppdatera här känner jag. ska bli av alltså, typ nu? imorgon? ja ni fattar, sen nån gång.
Ikväll händer inte mer än vad som redan hänt. i-n-g-e-n-t-i-n-g förutom att vara med alma. Vi har gjort det vanliga, ätit. Förstår inte att man kan äta på sjukt mycket som jag har gjort senaste dygnen. Go diet (vad det nu är?) i framtiden!!

vendela ''blond'' lundström

dagens skratt gav Vendela mig. Åhfyyyfan så roligt

samma inlägg som på stanshetaste

Kvällen:
Min skolavslutningsdag blev hur lyckad som helst. Började dåligt med en regäl försovning men sen flöt allt på som det skulle. Efter min egen avslutning kollade jag på norrhammars och kanals. Höll på att dö av hunger på kanals så efter den gick jag, sofia, sara,fredde, alma och robin på max och åt.
Vid 7 for jag och alma till maja där vi träffade brudarna på nedersta bilden. Alla hade med sig varsin efterrätt så det blev en hel del för magen att ta upp. Efter fikat bar det av till falkträsket, alla utom jag och dana cyklade dit för våran cykel ville allt annat än sammarbeta så istället ringde jag till jonas som skjutsade oss dit. På plats i falkträsket träffar vi farbror blå och soc? skumt så vi drog lika snabbt som vi kommit dit. Hängde i stan ett tag och dagen slutade med att jonas skjutsade hem mig igen. Tack lillN.
nu blire stan och träffa upp mina babes alma och filippa. HEJS/ amanda

älskar dig majskurtie


buld me up ur cut me down to size

Kolla på denna bild vara. Tog den igår innan jag gick och la mig. Finaste någonsin.

dunkande hjärtan klockan kvart över 5

Möter upp alma nu. Vi ser vad vi hittar på, än så länge är planerna oklara. Lugn kväll ikväll so dont worry mammiii.

skolavlutnigs fillan?

varsego. En liten test på vad jag ska ha för frippa på skolavslutningen. Eller ja har inte testat någonting annat heller med vet inte om jag orkar. Vi ser hur det blir. Det är ju trots allt en hel natt kvar, klart jag hinner liksom? det fattar väl vem som helst.
Aja, kolla in stanshetate och välj vilken klänning jag ska ha åt mig. Beslutsångest:(:(:(

WTF(!!!)

sitter och spelar tetris och det går prima och då ploppar den här saken upp och vipps hade jag förlorat en star. Vem fan vill aktivera tröga tangenter? GAAAAAAH pms attack.

sara steinwall♥

anonym om with you i have zero stregth:
jag känner dig ej men jag vet att du var med sara steinvall förut men du skriver aldrig om henne. Är du med henne fortfarande. förlåt om det är personligt

Bra blogg!
sv: Random fråga från en random person men alltså helt rätt, jag och sara umgås inte längre alls, vi hälsar och kramas men vi är aldrig med varandra utanför brännanskolans byggnad längre vilket är bajssyns eftersom vi har en hel del minnen och roliga tider bakom oss. Vet egentligen inte varför vi slutade vara med varandra för vi har samma humor och jag älskar henne hur mycket som helst. Det var heller inte så att vi bråkade eller något. Antar att man glider ifrån vissa personer. Men ja, Sara är underbarare än någon annan så henne vill man alltid ha kvar, hoppas att vi kommer börja umgås snart igen. Världens finaste tjej är vad hon är!!

P.S: steinwall stavas det...;)

strip me

Take what you want, Steal my pride, Build me up, Or cut me down to size, Shut me out
But I’ll just scream
Im only one voice in a million

RSS 2.0